Kotisivut Sivuttaresta

SIVUTTAREN KOTISIVUPROJEKTI PÄHKINÄNKUORESSA

OTA YHTEYTTÄ! MITÄ HALUAT? TARJOUS TILAUS SUUNNITTELU ALKAA
Soita, lähetä sähköpostia tai
laita viestiä palautelomakkeen kautta. Tai tule käymään!
Kerro viestissäsi millaiset sivut haluat, kyselen lisätietoja tarjousta varten. Teen tarjouksen ja erittelyn, mitä hinta sisältää. Voin myös tehdä arvion toimitus-
aikataulusta.
Toivottavasti hyväksyt tarjouksen, sitä voidaan vielä tarvittaessa tarkentaa. Aluksi tarvitaan esim. logo ja toiveet. Aloitan suunnittelun ja teen pari-kolme mallia joista valita.
SISÄLTÖÄ VIRVALLE VIIMEISTELY TESTAUS PÄIVITYKSEN OPASTUS LASKUTUS
Loputkin materiaalit (tekstit, kuvat, kaaviot, logot) toimitetaan, sivujen teko jatkuu. Sivuja viimeistellään, lisäillään aineistoa tarvittaessa, tekstejä muotoillaan… Linkitykset ja sivun toiminnot testataan, palautelomake testataan, kokeillaan toiminta eri laitteilla. Toimitan asiakkaalle pdf-ohjeen, jossa käydään läpi sivujen päivitys. Tarvittaessa lisäopastus. Kun sivut ok ja hyväksytty, laskutus tapahtuu. Joskus voidaan laskuttaa osissa kun tietty projektin vaihe on valmis.

Projektin hinta alkaen 350 €, Kysy lisää! >>

 

Lisätietoa

KUSTANNUSTEHOKAS, YRITYKSESI TOIMINTAA TUKEVA KOTISIVUKOKONAISUUS

Kotisivut on usein ensimmäinen kontakti yritykseen, joten oletko miettinyt, millaisen kuvat yrityksestäsi annat? Jos laajemmalle sivustolle ei ole tarvetta, olisi hyvä tehdä ainakin ns. käyntikorttisivu, josta löytyy ne tärkeimmät yhteystiedot.

Projekti etenee usein näillä askelmilla:

KARTOITUS

Käydään yhdessä läpi, puhelimitse tai sähköpostitse, mitä sivuilla halutaan kertoa ja kenelle?

Määritellään yhdessä tavoite, joka sivujen tekemisellä halutaan saavuttaa (esim. uusien asiakkaiden hankinta, tuotteiden esittely, uusien kontaktien hankinta..)

Tärkein tavoite on tietysti se, että yrityksesi hyötyy rahallisesti sivuista ja niihin tehty sijoitus ei mene hukkaan.

SISÄLTÖ

Sisällön suunnitteluun kanattaa panostaa aikaa, hyvä sisältö tukee mm. hakukonenäkyvyyttä. Löytyykö yrityksestä henkilöä, joka pystyy tuottamaan tekstejä, onko valokuvia, tarvitaanko kuvapankkikuvia…?

Entä löytyykö yritykseltä logo tai onko tehty graafista ohjeistusta, vai tarvitaanko apua siinäkin?

Tästä päästääkin seuraavaan vaiheeseen…

HINTA-ARVIO

Näiden kahden ensimmäisen vaiheen avulla voidaan määrittää hinta sivuston suunnittelulle. Käyntikorttisivun hinta on 250 € + alv, muut sivustot alkaen 350 € (alv 0).

AIKATAULUTUS

Jos ja kun asiakas hyväksyy tekemäni hintatarjouksen, sovimme seuraavaksi sivujen tekemisen aikataulun. Ensinnäkin sen, kuka toimittaa sivuilla tarvittavan materiaalin, milloin ja miten.

Samalla määritetään valmistumispäivämäärä sekä tsekataan, onko palvelinasiat kunnossa (teknisesti tarvittava taso). Sivut voidaan tehdä mille hyvänsä asiakkaan haluamalle palvelimelle, tarvittaessa voin tehdä myös tarjouksen palvelintilasta.

ULKOASUN JA RAKENTEEN SUUNNITTELU

Jos sivusto on laajempi kokonaisuus, teen suunnittelun pohjalle ns. rautalankamallin sekä sivukaavion. Näissä määritellään asiakkaan toiveiden perusteella mm. se, mitä asioita etusivulla halutaan esittää ja miten sivujen linkitys tehdään (tuleeko esim. alasivuja, linkkejä ulkoisiin kohteisiin jne.). Sitten tehdään muutamia ulkoasumalleja, joista asiakas voi valita halutunlaisen – > sitä muokataan edelleen niin kauan että lopputulos on mieleinen.

Pienissä sivukokonaisuuksissa tämä vaihe on vähän yksinkertaisempi, suunnittelu painottuu lähinnä ulkoasuun.

Suunnittelun pohjalla käytetään asiakkaan logoa, graafista ilmettä sekä mahdollista kuvapankkia, tietysti myös asiakkaan toiveita.

VARSINAINEN SIVUJEN RAKENNUSTYÖ

Edellisessä vaiheessa tehtyjen suunnitelmien pohjalle on hyvä rakentaa varsinainen sisältö kuten kuvat ja tekstit. Jos tekstien muotoiluissa tarvitaan apua, voin auttaa. Mitä parempi sisältö sivuilla on, sitä paremmin hakukoneet niille löytävät ja ohjaavat. Onkin siis tärkeää panostaa siihen sisältöön, jota arvelet asiakkaidesi yrityksestäsi tarvitsevan. Tarvittaessa sivuille voidaan piirtää grafiikkaa ja tehdä diagrammeja ja kaavioita.

SIVUJEN JULKAISU JA TESTAUS

Testataan sivut esim. eri laitteilla.

Koko projektin ajan pidetään mielessä sivuston käytettävyys,  hakukoneystävällisyys ja ns. responsiivisuus. Lopuksi testataan, miten google löytää sivuille.