Graafiset suunnittelupalvelut

Suunnittelen logon, nettisivut, esitteen, käyntikortin tai vaikkapa lehtimainoksen asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisäksi palvelutarjontaan kuuluu kirjojen taitto ja kansien suunnittelu, julisteiden suunnittelu sekä teippaukset yhteistyössä Lieksalaisen Evgraphicsin kanssa.

 

Graafinen ilme

Graafinen ilme on lyhyesti kuvailtuna se, miltä yritys ulospäin näyttää. Logon lisäksi siinä määritellään esimerkiksi esitteen, www-sivujen, käyntikorttien, lehti-ilmoitusten ja teippausten ulkoasu. Kun nämä on yhtenäiset ja kuvastavat yrityksen toimintaa (ja ehkä jopa arvoja) mahdollisimman hyvin, erottautuminen kilpailijoista on helpompaa.

Myöskään joka kerta esimerkiksi lehti-ilmoitusta tehdessä ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen, vaan käytetään valmiiksi mietittyä pohjaa ja ideaa.

Tarvittaessa näistä asioista on koostettavissa tarkempi graafinen ohjeistus myöhempää käyttöä varten.

 

Esitteet

Esitteitä voi olla monen mallisia, yleisimmät koot taitaa olla A5 joko 2- tai 4-sivuisena (taitettu) tai 99 x 210 mm 2- tai 6-sivuisena, joko haitari- tai kirjekuoritaittona.

Kerron mielelläni lisää näistä eri vaihtoehdoista, koko mietitään aina halutun käyttötarkoituksen ja sisällön mukaan.

Painotöissä auttaa esimerkiksi Painotalo Seiska!

Käyntikortit

Vaikka kaikki muuttuukin digitaaliseksi pikku hiljaa, perinteisiä käyntikortteja kysytään edelleen. Niidenkin suunnittelussa voidaan ottaa huomioon yrityksen tarpeet, esimerkiksi parturi-kampaamon kortin taakse tilaa ajanvarauksille jne.

Kysy hintaa haluamallesi painatusmäärälle ja esimerkiksi kaksipuoliselle vaihtoehdolle! Korttiin saa tarvittaessa myös vaikkapa kohdelakkauksen logon kohdalle.

Muut suunnittelutuotteet

Näitä on myös tullut vuosien varrella suunniteltua:

  • Etiketit
  • Lehti-ilmoitukset (sanoma- ja aikakauslehdet)
  • Kirjan taitto, kirjan kannet
  • Julisteet
  • Kutsut, kiitoskortit, onnittelukortit
  • Pääsyliput
  • Postikortit, joulukortit
  • Rollupit
  • Messuosastot
  • Infokyltit

Lisäpalveluna

saat meiltä myös palvelintilan, domainhaut, sähköpostit…

Näin pääsemme alkuun:

Ota yhteyttä joko lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Kyselen lisätietoja tarjouksen tekemistä varten, samalla tarkennettaan toiveet työn suhteen. Teen  tarjouksen, jossa on eriteltynä summan sisältämät työt. Jos ja kun tarjous hyväksytään, niin aloitan tekemällä teille vielä tarkentavia kysymyksiä, kuten vaikkapa toiveita käytettävistä väreistä jne. Näiden toiveiden pohjalta teen ensimmäiset luonnokset, yleensä logoista 6-8 luonnosta, www-sivuista 2-3 erilaista mallia jne.

Kun näistä löytyy mieleinen, sen muokaamista jatketaan niin kauan, että asiakas on lopputulokseen tyytyväinen. Kun tehdään logoa, siitä tehdään lopulliset tiedostomuodot, www-sivuja ja esitteitä tehdessä alkaa varsinainen työn toteutus. Yleensä asiakas toimittaa valmiit kuvat ja tekstit, tarvittaessa voin auttaa niiden muokkaamisessa.

Suuremmassa sivukokonaisuudessa etukäteissuunnitteluun on hyvä käyttää vähän enemmän aikaa, jotta projekti etenee jouhevammin. Sivustoista on mahdollista tehdä ns. rautalankamalli ja sivukaavio, jossa linkitykset ja eri elementit mietitään sivujen kannalta toimivimmaksi.